2
Webp.net-resizeimage
1
3
previous arrow
next arrow

Shitja

Shitjen e të gjitha produkteve medicinale, pajisjeve medicinale, kozmetike dhe suplementet nga brendet më të njohura botërore.

Logjistika

Transportin e produkteve të shitura nga agjentët tanë në mënyrën më të sigurtë dhe të saktë në kohë.

Porosi Online

Qasje 24/7 në sistemin tonë online, ku mund të bëni porosi për të gjitha produktet .

Çmimorja

Nuk keni nevojë të humbisni kohë se cili produkt cfarë çmimi ka, këtu mund ta shikoni në formën online se cfarë produktesh kemi në shitje dhe çmimoren tonë

ISO 9001 : 2015 STANDARD

We are the first pharmaceutical company in Kosovo who has received the International Certification by Bureau Veritas for the Quality Management System through ISO 9001:2008 standards.

Amongst the many benefits, ISO 9001:2008 certification is helping us to improve customer satisfaction levels, internal efficiency and employee involvement. Our Management System has been designed to ensure that all our processes and operating procedures conform fully to the requirements of E.U. directives regarding Good Distribution Practice.

In 2017 we were certified with ISO 9001: 2015 and passed all audit stages by PECB company.

DISTRIBUTOR I BRENDEVE: