Kelotan Gel – Përkujdesje ndaj shenjave

Kelotan Gel është xhel topikal nga silikoni që perdoret për menaxhimin dhe parandalimin e shenjave Efikasiteti dhe siguria e xhelit të silikonit është vërtetuar nga hulumtime të shumta.Xhelet e silikonit konsiderohen si terapi standarde të arta për parandalimin dhe trajtimin e shenjave...