Resveratroli është antioksidant natyral që gjendet në më shumë se 70 bimë,ndërmjet të cilave është rrushi dhe ështe përgjegjës pë benefitet shëndetësore të verës së kuqe të shpjeuara nga Paradoksi Francez.

Hulumtimet sugjerojnë që Resveratroli:

  • Mbron sistemin Kardio-vaskular
  • Ndimon prodhimin dhe shfrytëzimin e Insulinës
  • Rritë jetëgjatësinë qelizore
  • Përmison qëndresën fizike
  • Siguron mbrojtje ndaj sëmundjes Alzheimer

Emri i mbrojtur i barit:Evelor 50mg.

Përbërja kualitative dhe kuantitative:Çdo kapsulë përmban 50mg Resveratrol

Forma farmaceutike:Kapsulë.

Veprimet e barit:Modulimi i metabolizmit të lipideve,inhibimi i peroksidimit të lipideve,kelatimi i bakrit,eliminmin e radikaleve të lira,inhibimi i agregimit trombocitar ,aktivitet antiinflamator,aktivitet antikanceroz dhe aktivitet estrogjenik.

Indikacionet:Ateroskleroza,hiperkolesterolemia dhe prevenca e kancerit .

Perdorimi:Një herë në ditë një kapsulë