Kolagjeni është proteina më e shpeshtë që gjendet tek njerëzit dhe është baza kryesore e ndërtimit të lëkures,tetivave,eshtrave,kartilagjeve dhe të gjitha indeve tjera lidhëse.Është vitle për mirëmbajtjen lëkurës,flokëve,thonjëve,muskujve,eshtrace dhe nyjeve.Trupi ynë në mënyrë natyrale prodhon kolagjen;mirëpo prodhimi zvogëlohet në mes të viteve të njëzeta dhe nga vitet e pesëdhjeta deri gjashtëdhjeta nuk prodhohet më.Dias Collagen Përmban një kombinim të veqantë të Komplekst Katërsh të Kolagjenit tip I.II.III dhe të lindur(të pa denatyruar).Dias Colllagen është pluhur i tretshëm në lëngje me shije të kendshme të shegës.

Dias Collagen kontribuon në:

 • Mirëmbajtjene nyjeve në gjendje të shëndoshë
 • Ngadalsimin e dëmtimit dhe përmisimin e kartilagjeve të dëmtuara
 • Forcimin e tetivave dhe ligamenteve
 • Përmisimin e lëvizshmërise dhe fleksibilitetit
 • Lehtësimin e dhimbjeve të kosteoartiti tek osteoartriti
 • Mirëmbajtjen e lëkurës,flokëve dhe thonjëve në gjendje të shëndoshë

Dias Collagen është i pershtatshëm për:

 • Njerëzit të cilët dëshirojnë ti mirëmbajnë kartilagjet,nyjet dhe eshtrat në gjendje të shëndoshë
 • Njerëzit me probleme të nyjeve dhe dhimbje të nyjeve
 • Pacientët me osteoartit dhe osteoporozë
 • Atletët dhe njerëzit fizikisht aktiv
 • Njerëzit në moshë

Sasia për një qese :

Kolagjen hidrosilal I,II,III   10 000MG

Kolagjen hidrosilat II           30mg

Kolagjeni i lindur II                20

Vitamin C,Vitamin E,natriumhialuronat,L-leucinë,Bromelain

Përdorimi i rekomanduar:

Një(1)qese në ditë.Zbrazeni përmbajtjen e qeses në një gotë;shtoni ujë në temperaturë ndër 25°C (përafërsisht 150mL).përzijeni dhe pijeni