Ju njoftojme qe me datat : 02, 03, dhe 04.01.2020 jemi ne regjistrim, prandaj nuk punojme. Puna fillon me daten 06.01.2020

Me Respekt, Santefarm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *